Welk Woody dier ben jij?

Welk Woody dier ben jij?

Om de nieuwe collectie een startschot te geven bedachten we een manier om er achter te komen welk Woody dier er in jou schuilt. Door middel van een quiz kwamen onze clubleden erachter welk dier ze zijn. Dit konden ze doen door te antwoorden op de vragen en hierdoor kaarten te verzamelen. Zo konden ze tellen welke kaarten ze het meesten hadden bemachtigd en werd al snel duidelijk welk dier hieraan verbonden zat.

dsc_4047dsc_4049

De uitslagen waren verrassend, maar iedereen was enorm blij met zijn Woody-totemdier !

dsc_4055 dsc_4056 dsc_4054

En toen begon het echte werk. Normaal werd er voor ieder zijn eigen totem geknutseld, maar de clubleden besloten om één grote totem te maken voor in de winkel. ‘Zo kan iedereen zien hoe leuk het was!’ zeiden ze.

We hebben ontdekt dat uilen, beren en bevers de ideale combinatie zijn om samen te werken. De ideeën vlogen in het rond en al snel stond er een gigantische Woodytotem recht.

dsc_4065

Deze week staat de totem voor de deur om je te verwelkomen op onze opendeurdagen!

dsc_4069